Stadi Games 2011

Viikonloppuna oli Stadi Games eli neljä starttia edessä. Suurta menestystä ei tullut. Lauantaille en saanut omaa virettäni kohdilleen. Tuloksina agiradalta 20 vp ja yliaikaa. Ja hyppäriltä hylly. Alla olevassa agiradassa pelkäsin kolmoshypyn takana olevaa putkea ja varmistelin sen verran tiukkaan että sain Chadin kieltäytymään ko. hypystä.

Sunnuntaina satsasin omaan vireeseen ja radat menikin minusta paremmin vaikka hyllyt tuli molemmista kisoista. Hyppäri erityisesti oli hyvä. Hylly tuli aivan yllättävästä asiasta. Chad nimittäin tuli kesken radan yhden hypyn ali. Alitus tuli ”pyörityksessä” jossa hypättiin ympyränmuotoisessa kuviossa neljä hyppyä. Ja joku näistä neljästä tuli alituksena. En lähtenyt sitä korjaamaan kun vauhti oli hyvä ja minulle nyt on sama saadaanko femma vai hylly, jos kerran nollaa ei ole tiedossa. Mieltä lämmitti vielä saatu tuloslappu ko. radalta, johon oli joku ratahenkilöistäkin erikseen kirjannut: ”HYL, Hyvä rata!”

Noh torstaina uudelleen, mutta sitä ennen maanantain treenit. Nyt toi oma viree vaan tarkkailuun ja oikeasti täytyy olla tsemppifiilis ja menofiilis myö itsellään. Kuten Savikko sanoo: ”Et saa olla kuin sunnuntailenkillä” 🙂 Sama fiilis on saatava aina myös treeneihin, että siitä tulee enemmän ”tapa” kuin vain kisamoodi. Eli treenaa niin kuin kisaat: täysillä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: