Hau Open 4.7.2011 (Chad)

Hau Openin ykkösluokan virallinen rata oli varsin helppo, jälleen kerran. Kämmäsin radan helpossa kohdassa: keppien jälkeisessä takaaleikkauksessa jossa ajauduin aavistuksen liian edelle, lähtien leikkaamaan hetkeä ennen. Videolta näkee kuinka Chad on jo melkein ponnistamassa ko hyppyä. Kun olisin antanut sen ponnistaa rauhassa kaikki olisi mennyt luultavasti hyvin. Täytyy harjoitella lisää noita tosi tiukkoja takaaleikkauksia, että Chad todellakin hyppää sen hypyn vaikka hengittäisinkin niskaan.

Ko. virheen jälkeen sitten hartiat lysähti ja asenne meni samasta ovesta ulos, joten keinusta tuli lentokeinu kun en tarpeeksi napakasti antanut keinu-käskyä. Lopetimme radan siihen.

Mutta oli radalla jotain hyviäkin pätkiä. Esim radan alkuosaan olin tyytyväinen että uskalsin lähteä kolmen ensimmäisen hypyn taakse. Useimmat ottivat kakkosen ja kolmosen välistä, joko valssaten kolmosen taakse tai takaaleikaten A-esteelle. Meille pakkovalssi tossa tilanteessa toimi hyvin ja lähdin itse myös hyvin ko asennosta liikkeelle, riittävästi ennen kuin Chad oli lähtenyt ponnistamaan kolmoshyppyä joten se tiesi selvästi mihin ollaan ko. hypyltä jatkamassa.

A-esteen jälkeiseen kaaren taakse, ennen pituutta mun ei pitänyt todellakaan tehdä mitään valssia, ja siinä näkeekin kuinka Chad katsoo minua kohti, koska se ei tiedä hetken aikaa mihin seuraavaksi pitäisi mennä. Hyvin kuitenkin paikattiin vielä toi kohta. Kepit myös meni hyvin. Kepit oli pikkasen poissa linjasta, joten niissä tuli monilla myös virheitä. Tämä ei ollut ongelma kun muistin vain antaa Chadin rauhassa etsiä keppien alun.

Toki harmittaa että sitä nollaa ei taaskaan tullut, mutta toisaalta oli ihan hyviäkin kohtia.

Vuosi sitten Chad otti näissä karkeloissa ensimmäiset mölli-starttinsa 🙂

P.S. Ja meille tulee PENTU! Mutta siitä sitten enemmän muutaman viikon päästä kun napero on kotiutunut 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: