Chad the 2-luokkalainen

Se viimeinen puuttuva luva tulos saatiin JAUn kisoista Rauno Virran agilityradalta lauantaina 6.8.2011
Mutta oli kyllä sen verran ruma rata, että ei ihan oltaisi oikeutettu nollaan. Kuinka monta pelastusta sallitaan yhdelle radalle?

Noh toisaalta Positiivista oli se, että vaikka ei menty aina niin kuin suunnitellut en luovuttanut ja sain koottua itseni uudelleen seuraavaan pätkään. Ja saatiin kuin saatiikin kahlattua rata läpi nollalla.
Vaikka kyllähän siinä pari kiellon paikkaa olisi ollut, jos ihan rehellisesti myönnetään. Mutta Rauno taitaa olla kiltti mies.

Ekalla radalla Chad ei reagoinut ollenkaan takaaleikkaukseen, mikä yllätti ja suuresti. Ja hämmentävä keppien sisäänmenovirhekin vielä. Eka rata oli muuten musta nätimpää menoa kuin toka jolta se luva irtosi.

Seuraavat kisat onkin vanhan seuran KAT:n kisat vanhalla treenikentällä Järvenpäässä 21.8.2011. Siellä onkin hyvä korkata kakkoset 🙂 Myös Sooda on ilmoitettu noihin karkeloihin mukaan.

Kakkosissa nyt vaan pitäisi sitten alkaa ohjaamaan niin kuin treenaa. Eli ei enää mitään ns. varmoja tapoja. Uskaltaisikohan sitä? Kait sitä on pakko, sillä muuten ei kolmosissakaan koskaan tule pärjäämään. Chad kyllä osaa, lukee ja menee jos vaan uskallan sen päästää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: