Vapaatreenit 17.8.2011

Lähdin päivällä Chadin kanssa kahdestaan Ojankoon treenaamaan. Otin treenipohjaksi Tuija Kokkosen 2-lk:n hyppäriradan, mutta tein siihen pieniä muutoksia (13 putki korvattiin A-esteellä ja viimeinen hyppy jätettiin pois). Halusin treenata Kokkosen rataa, koska hän on tuomarina sunnuntain kisoissa.

Aloitimme kuitenkin eilisen Villen radalla, kun en eilen en keksinyt mieleistäni patenttia kohtaan 17-21. Mutta asiaa kun pohdiskelin mielessäni päätin kokeilla jaakotuksen tyyppistä käännöstä 19 hypylle. Ja se toimi oikein hyvin.

Sen jälkeen siirryimme varsinaiseen päivän treeniin.

Eiliset treenit taisi vielä painaa Chadin tassuissa sillä herra oli vähän naatin ja jähmeen oloinen. Tein rataa pätkissä. Ensimmäinen pätkä oli 6-hypylle asti. Sen jälkeen otimme 4-hypyltä 8-hypylle. Tämän jälkeen kepeiltä A-esteelle (13-putki). Outoa oli että Chad ei meinannut irrota 10-hypylle, mutta vastaavasti A-esteen takana oleva suora (11-12) meni varsin mallikkaasti leijeröiden A-este. Ja lopuksi vielä loppupätkä eli A-esteeltä (13-putkelta) 17-hypylle.

14-17 kohta on sellainen tyypillinen ”Kokkosen kuvio” ja ne eivät ole meillä kauheen hyvin sujuneet. Ne sujuvat hyvin jos voin ohjata ko kohdan keppien puolelta eli vastakädellä heittää Chadin 16 – hypylle, mutta jos olenkin 16-hypyn puolella vetämässsä/työntämässä ei homma toimi ollenkaan samalla tavalla.

Päivän päätimme pitkään metsälenkkiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: