Syysskabat 2011 (Chad)

Lauantaina kisattiin Chadin kanssa kaksi kakkosluokan rataa, hyllytuloksilla. Eka rata oli ihan kohtalainen, joka naksahti pieneen arviovirheeseen. Toka rata vastaavasti saatanan ruma. Kummaltakin radalta puuttui oikeanlainen asenne, mutta varsinkin savikon radalla oli auttamattoman lepsulla mielellä liikkeellä.

Sunnuntaina kisattiin sitten yhden startin verran kolmosissa ulkopuolisina, kun oli BAT mestaruudet.

Harmitti radan jälkeen, että en uskaltanut tehdä asioita niin kuin niitä on harjoiteltu. Keppi-hyppy-putki kuvio oli yksi tälläinen ko. radalla. Ihanne olisi ollut: sylkkärillä kepeille ja sieltä keppien takaiselle hypylle vastaanottamaan… mutta hannari mikä hannari. Chad kyllä osaisi jos vaan kaksijalkainen uskaltaisi tehdä noita. Keppisylkkäriä kävinkin radan jälkeen kokeilemassa ja hienostihan se meni. Olisi taas vaan pitänyt uskaltaa tehdä.

Videosta jäi alkuosa kuvaamatta, ehkä ihan hyvä vain, sillä siinä oli todella ruma varmistuksen-varmistus keppivienti. Ja ihan turhaan sillä rata kosahti kuitenkin putken jälkeiseen takaakiertoon… joka taas johtui siitä että tomppeli juoksee puomin väärältä puolelta jolloin on ”kaaressa” myöhäsä ja sen jälkeen peli onkin menetetty… kun ei saa otettua suunnittelemaansa etumatkaakaan 🙂

Mutta tämän päivän radalla asenne oli molemmilla selvästi parempi. 🙂 Eli jotain positiivistakin.

Kisaviikonlopulta jäi treenilistalle seuraavat ratapätkät

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: