BAT Viikkotreenit 6.9.2011

Tänään saatiin meille uusi kouluttajakokemus, kun Jenna Caloander tuli kouluttamaan BAT ryhmäämme. Jenna on tämän vuoden minien SM mestari ja varsin ”nuori”, mutta ei ikä estä osaamista, kuten Jennan tapauksessa. Jenna oli oikein positiivinen kouluttaja. Tosin hänen tapansa ohjata on paljon edestä, mikä tuottaa itselleni edelleen vaikeuksia. Jennaa kun olen katsonut radoilla niin Jenna kuitenkin vie omiaan aika kaukana. Ei niinkään takana, mutta sívulla tai edessä. Eli käyttää paljon lähettämistä ja kutsua. Sikäli olin toiveikas että saisin häneltä jotain uusia vinkkejä. Kauheesti Jennalta ei tällä ensimmäisellä kerralla kuitenkaan herunut meille uutta, vaikka koulutus itsessään oli varsin mukava.

Videossa on pari pientä pätkää treeneistä. Pimeys nimittäin jo alkaa laskeutua kun treenit pidetään, niin videointikaan ei välttämättä enää onnistu kovin hyvin. Harmi.

Hui oli mukana treeneissä vain turstina ja nauhan taustalla kuuluva ”laulu” on juuri Huin kiroilua kun me mennään Chadin kanssa rataa. Muiden tehdessä se on aivan hiljaa, mutta ei kestä jos minä ja Chad ollaan menossa. Tämä on taas itsestäni vain positiivista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: