Kisat 10.9.2011 (Chad)

Käytiin Chadin kanssa kääntymässä Purinalla kisoissa lauantai iltapäivän kunniaksi.

Eka rata meni kohtuullisesti, mutta Chad pudotteli luvattoman paljon rimoja ja sai vielä ylösmenokontaktista virheen. Videolta katsottuna kontakti tuli kyllä otettua, mutta varsin nippa nappa. Rata meni myös kohtuu vauhdikkaasti. Chadin etenemä radalla oli 4,37 joten miinusaika oli -10,64 joka taisi olla kisan nopein. Mukavaa oli nähdä kuinka Chad lähti ”hyppyhärdellin” kääntöihin mukaan käsivaihdoilla ja vedoilla. Vedot kun ovat tuottaneet jonkin verran päänvaivaa. Chad oli muutenkin mukavasti kuulolla koko radan ajan.

Katsoin tuon radan vielä hidastettuna jotta näkisin paremmin omat ohjausvirheeni. Suurin syntini on että olen koko ajan käsieni kanssa aavistuksen myöhässä, jolloin Chad ei tiedä mihin suuntaan matka jatkuu esteeltä jota se on juuri lähdössä tekemään. (Video)

Toka rata oli sitten ihan kaaottinen, puomin jälkeen. Joten lopetettiin se kesken. Ensi viikonloppuna meillä on vielä kolme starttia edessä Lohjalla, mutta sen jälkeen jäädäänkin kisatauolle ja keskitytään treenaamiseen.

Treeniin joutuu ainakin kontaktit, koska ne on aika ”lepsuja” nyt. Chad vapautuu liian herkästi mun liikkeestä eikä sanasta. Olen pohtinut että muuttaisin vapautussanan eriksi. Nyt se on tule. Ja käytän sitä myös muualla. Joten ehkä muutan sen esim ”saa” – luvaksi.

Toinen mihin keskitytään on noi hypyt. Treeneissä tehdään nyt tästä lähdin pääasiassa vain 60-65 cm:n hypyillä. Ja kurinpalautusta tulee jos rima tippuu. Hyppytekniikkaa voisi myös treenata, erintoten korkeudenarviointia.

Sitten kolmas asia on takaakierrot. Eli miten saan Chadin kiertämään hypyn takaa vauhdikkaamman suoran jälkeen. Esim suoran putken tms. Löytyisikö siihen muuta keinoa kuin armoton juokseminen? Se on turhan epävarma.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: