BAT Treenit 13.9.2011

Tämän viikon treenit oli vetämässä Jenna Caloander, joka veti viime viikkoisetkin treenit. Tällä kertaa rata koostui useista välistävedoista ja takaakierroista. Rata sinällään oli meille varsin sopiva, koska siinä saatiin treenata juuri niitä asioita joita ollaan Chadin kanssa aika paljon treenattu. Esim just välistävedot ”ympyrässä” jotka tehtiin vain käsien vaihdoilla, itse ”seisten” keskellä. Jenna kehuikin tuota kuviota todella paljon. Lisäksi radalla oli pari sivuttaista, liikkuvaa valssia joista selvittiin myös Jennan mukaan varsin mallikkaasti. Vastavaasti vaikeuksia tuotti hypyt suoraan sivulle, minusta poispäin. Tuolloin aika herkästi jotenkin ”jymähdän” ja jään vaan paikoilleni seisoskelemaan. Näitä tulisi siis harjoitella vielä paljon.

Keli oli karmea, kuten videosta voi hieman saada osviittaa. Kamera kaivettiin esille vasta kun pahin kuuro oli mennyt ohi. Alussa satoi nimittäin niin paljon että hyvä että näki eteensä. Mutta siitä huolimatta Chad ei pudottanut kertaakaan rimoja. Rimat oli 60-sentissä. Kontakteillakin muistin aika hyvin vapautussanan käytön. Kerran vai kaksi Chad meinasi lähteä liikkeeseeni mukaan, mutta siitä kun huomautti niin jo taas pelitti.

Päivän ihanin kommentti oli (joka taisi kyllä olla hieman suurenneltu): ”Sun ohjaus on niin kaunista katseltavaa”. Videolla tosin näkyy edelleen se tönkköperseinen kalkkuna. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: