Lohjan Kisat 17.9.2011 (Chad)

Lähdettiin Lohjalle kisaamaan kolmen startin verran.

Eka startti päättyi ennen kuin ehti alkaakaan, sillä Chad tuli ekan esteen ali. Eli lähti hiippailemaan ja alitti ekan riman. Onneksi oli nyt pokkaa poistaa se radalta samantien.

toka startti kaatui A:lle. A:n vieressä oli putken suu joka meinasi vetää herran. Sain sen siitä vielä pois, mutta oma rytmi meni sekaisin ja pari estettä myöhemmin linja oli sen verran karannut että Chad kiersi yhden hypyn taakse, kun olisi pitänyt mennä suoraan. Harmittaa, että tuossa helpossa kohdassa noin törin enkä saanut rytmiä enää palautettua. Loppuun vielä todella mojova lentokeinu.

Kolmas startti … vituttaa kun ajattelinkin ko. starttia. Sillä siinä oli nolla jo lähellä. Savikko oli armollinen eikä antanut meille selvästä kiellosta (mielestäni) femmaa. Tätä en kuitenkaan tiennyt radalla, vaan kuvittelin että olimme saaneet femman joten kaksi viimeistä estettä jäi sitten ohjaamatta… jolloin Chad tuli tokavikan esteen ohi. PRKL!

Koska jatkuvasti mulla on pelko, että hidastan Chadiä että tulevaisuudessa (jos joskus sinne kolmosiin päästään) ei pärjätä ajoissa muille niin mulla on pakkomielle verrata Chadin rata-aikoja kanssakilpailijoihin. Nyt kolmosradan suoritus aika oli kieltoineen 41 sekuntia ja rapiat. Mutta jos (jos ja jos) kiellot otetaan pois niin aikamme olisi ollut 36.14 sekuntia, videolta katsottuna. Nyt täytyy vielä odottaa tuloksia että pääsee vertailemaan muiden tuloksiin. Sen verran kuulin että Heidin Troy teki radan noin 38 sekuntiin. Troyta ja Heidiä pidän kuitenkin nopeana parina. Joten ei me ehkä niin hitaita olla, vaikka persjalkainen olenkin 😀

Tänään juokseminen tuntui muutenkin vielä kankeammalta ja vaivalloisemmalta kuin yleensä. Tuntui että jalat ei liikkuisi ollenkaan. Ehkä tässä pitäisi yrittää jälleen kerran jotain ryhtiliikettä oman kuntonsa ja liikkuvuutensa kanssa… Ja käydä taas pitkästä aikaa itsekin fyssarilla.

Kaikki radat olisi ollut aivan hyvin tehtävissä. Mutta me tyrittiin 😦
Nyt jäädään sitten hetkeksi kisatauolle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: