Kisat 23.10.2011 (Chad)

Voi vittu jos suoraan sanon… Miten ihminen voi ollakin näin tyhmä? Miksi mä menen aina idioottimoodiin kisoissa? Eilenkin TAAS helppo kakkosten rata reisille ja ihan ohjaajapölvästin takia. Vitutus maximus! Sietäisin saada raippaa ja kunnolla. Mutta toisaalta on tässä sekin hyvä puoli, että nyt vituttaa sen verran että nousi ”taistelutahto”, tosin se tuskin kestää seuraaviin kisoihin (6.11) asti…. Joten täytyy varmaan keskiviikkona mennä Purinan epiksiin taistelemaan itsensä kanssa. Tosin epikset on aina epikset. PERKELE!

Eka rata oli kohtuullisen hyvä, tosin siinä räjäytettiin muuri, tiputettiin yksi rima ja kiellettiin yksi hyppy (en tajua miksi ja harmittavasti videonauhurikin juuri tilttasi ko. hetkessä, niin ko. rataa ei ole edes kuvattuna). Mutta ko. rata oli haastava. Ja siinä pysyin koko ajan skarppina. Ja sitten menen jä ryssin helpon radan heti perään!

Kisassa kävi just se mistä Vapun luennolla puhuttiin, että ne virheet usein tuleekin juuri radan helpoimmissa kohdissa, kun ei tutustu kunnolla / samalla intensiteetillä ko. kohtiin kuin tutustuu vaikeampiin.

Kyllä syö naista taas niin että savu nousee päästä. Alla siis tämä kämmätty ratamme

Katsoin videon avulla leikkaamalla sekoilukohdan pois arvion ajastamme ja sain ajaksi noin: 35.08 sekuntia. Lähinnä katsoin ajan vertaillakseni aikaamme ko. kisan muihin koirakoihin:

1. Theba borcol Veli-Petteri Mäkelä 33,99
2. Nipsu auskel 38,68
3. Noppa borcol 41,08
4. Molly x-rotu 45,70
5. Troy borcol 31,83
6. Pilkku pitcol 33,93
7. Meri silnou 44,33
8. Nuga espves 44,71
9. Nada snauts 37,57
10. Lara pirset 54,18
11. Toto kromfo 50,78
12. Welho peruni 63,94

Eli Chad olisi ollut tuloksen saaneista neljänneksi nopein. Nopeimmalle eli Troylle olisimme hävinneet jopa 3,25 sekuntia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: