Purinan Epikset 26.10.2011 (Chad)

Illalla oli Purinalla HAUn epikset. Esa Muotka toimi tuomarina.

Videolla on toinen vetomme. Ekalla kierroksella kepit menivät moitteettomasti, mutta harmittavasti tokalla kiekalla Chad lintsasi vikan välin. Mutta tein tarkoituksella leijeröinnin kepeille, koska kisoissa en niitä yleensä ole uskaltanut hirveästi tehdä. Pitäisi vaan alkaa tekemään. Rimoja tuli luvattoman paljon alas, tokalla radalla ei tullut enää kuin yksi, mutta ekalla taisi tulla pari? Käsien vaihdot onnistuivat ihan hyvin. Pääsääntöisesti Chad tiesi mihin ollaan menossa. Vika putki oli omaa tyhmyyttä jälleen kun en ohjannut loppuun asti.

Vauhti ei ollut kovin hyvä (ilman häröilyjä videolta katsottuna joku 35 sekuntia).

Kisoissa oli vähän ”kaoottinen” ilmapiiri. Ei oikein tiennyt milloin kisat alkoi, kuka oli menossa jne. Luokassa oli myös hyvin vähän koiria, joten uusintaradat tulivat hyvin nopeasti.

Ihan kisafiilistä noissa ei tällä kertaa tavoitettu vaikka yritin kovasti asennoitua niihin niin. Harmitti jälkeenpäin ettei jopa ottanut sitä kolmatta vetoa (osa otti jopa kolme kierrosta). Jälkeenpäin jäin miettimään, että miten muuten olisin voinut vielä ohjata kauempaa Chadiä. Sitä kun lähdettiin ensisijaisesti harjoittelemaan. Tunnustan häpeäkseni, että haluan opettaa Chadin niin hyvin että kisoissa suorituksiamme katsoville tulee ”wau”-fiilis. (= menipä hyvin toi koira tuon kohdan) Haluaisin kovasti näytää, että koira kykenee tekemään varsin nopeaa ja hyvää rataa vaikka ohjaaja ei olekaan mikään ”sporttis” 🙂 Matkaa on siis vielä. 6.10 on seuraavat kisat Purinalla. Tämä toimi sinällään hyvänä testikisana Purinan sisätiloihin kesäjakson jälkeen.

1. ja 2. radan onnistumiset vs. epäonnistumiset

Ja vielä toinen video samoista skaboista: Hidastettuna onnistuneet vs epäonnistuneet vedot. Tosin vasta videoita katsoessani huomasin, että putki-hyppy-putki kohta ei onnistunut kummallakaan kerralla. Tämä oli jälleen yksi helpoimmista kohdista radoilla, eli taas kerran olin jättänyt ko. kohdan riittävän huolellisesti tutustumatta.

  • Katso video (hidastettuna onnistuneet ja epäonnistuneet kohdat)

Osasuoritusajat syyniin

Kiinnitin tuossa edellä olevaan ”hidastusvideossa” huomiota myös Chadin ”eriaikaisuuteen”. Joten piti vielä tarkkailla suoritusaikoja. Miten ajallisesti esim alun suoritus keppien tokavikaan väliin eroaa näissä vedoissa. (eli siihen missä kohdin virhe tuli toisella radalla)

Seuraavia aikaeroja sain kaivettua esille:
(Videon aikoja kun klikkaa näkee ko. suorituksen hidastettuna)

Kohta 1. Rata 2. Rata
Lähtö-keppien tokavika väli 7:14 7:05
1.riman päältä-keppien tokavika väli 6:15 6:08
putki-hyppy-hyppy-keinun alastulo 7:08 7:02
puomi-pituus-putki 6:21 6:01
pelkkä puomi 2:25 2:15

Tulipas näitä kisoja nyt ruodittua ja analysoitua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: