Savikon treenit 28.10.2011

Menin tuuraamaan ystävääni Sepon treeneihin perjantai-iltapäivällä. Sepolla oli tällä kertaa näennäisesti mielestäni helppo rata, mutta meillä ei mennyt tänään oikeastaan mikään putkeen.

Ongelmat alkoi heti kolmosestellä, jonka Chad ohitti iloisesti monen monta kertaa. Leijeröin siis puomin. Homman olisi pitänyt olla ihan selvää pässinlihaa Chadille, mutta eipä vaan ollut. Täytyy noita puomileijeröintejä alkaa treenaa enemmän.

Seuraava ongelma tuli sitten 4-putken pään löytämisessä. Chad meni pääasiassa koko ajan väärään päähän. Veto ei siis tällä kertaa onnistunut, ei sitten millään. 5-9 meni ongelmitta. 10-11 myös kohtalaisesti. Ohjasin treeneissä 9-10 kohdan niin että otin Chadin esteiden välistä ja heitin sylkkärillä kympille ja lähetin siitä 11-hypylle. Sitten alkoikin ongelmat.

Chad tuli mukaan hyvin 12-hyppyyn mutta paineli iloisesti siitä kepeille, vaikka juoksin itse keinun puoltelta pituuden ohi. Myöskään 14-takaakiertoon en saanut Chadiä kaukaa, en millään. PRKL! Chad ei edes vilkassut minua vaikka ”käskytin katsomaan”. Ei siis päästy tämän pidemmälle tätä rataa. ÄRH!

Muiden suorituksia katsellessa ja rataa ihmetellessäni huomasin taas että en ollut ”tajunnut” että 8-10 välin olisi voinut viedä aivan toisella tapaa kuin vein. Eli nyt tein valssin seiskan eteen, siitä keppien rinnalla juosten ysille. Veto 9-10 väliin ja sylkkärillä 10:lle.

Mutta järkevämpi ratkaisu meille olisi voinut niin että olisin lähettänyt Chadin kepeille (8) seiskan vierestä ja juossut itse leijeröide 14-hypyn, pituuden ja 9-10 esteiden väliin ja työntänyt 10-hypyn taakse niin että olisin itse ohittanut 9-hypyn. Alla kuva radasta johon olen punasella merkinnyt oman liikeratani. Tätä pitäisi nyt ehdottomasti päästä kokeilemaan. Ajattelinkin että menisin Lauantaina vapaatreenaamaan Ojankoon, ennen koulutusvuoroani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: