Huin pihatreenit 2.11.2011

Poikkeuksellisesti laitan nyt Huille ihan oman aiheen päivän pihatreeneistä kun ”sydämellä on niin paljon asiaa” ko. treeneistä.

Tämän päivän pihatreeneissä oli onnistumisen ja ei niin hyvän onnistumisen tunteita. Aloitettiin treenit Huin kanssa ensin vanhan kertauksella eli ”kun käsi vaihtuu, suunta vaihtuu”-harjoituksella. Aloitettiin se oikean käden lähetyksillä mitkä maanantaina sujuivat jo todella hyvin. Niin ne sujui tänäänkin. Sitten siirryttiin toiselle puolelle, eli vasemman käden lähetyksiin. Ilokseni huomasin että tänään nekin sujui todella hyvin, ei mitään ongelmaa. myös focus edessä olevaan esteeseen on parantunut todella paljon! Hienoa!

Tästä riemastuneena treenaamaan seuraavaa vaihetta eli välistävetoja sivuttain. Maanantaina niitä treenattiin niin että rintamasuuntani oli kohti koiraa. Nyt sitten kierron kautta sivuttaisille hypyille… Ei, niin ei. Meni aluksi ihan räveltämiseksi. Hui kiersi ekan esteen, tai sitten se teki serpentiinin kuviota tai jos tuli välistä niin ei reagoinut työntävään käteen (tätä on ollut aikaisemminkin). Veto tosiaan vielä meni kohtuullisesti, mutta suurin ongelma oli tuo työntö seuraavalle hypylle.

Otin väliin Chadin kanssa samaa kuviota. Sen kanssa meni hyvin treeni. Pienen paussin jälkeen Huin kanssa uudelleen yrittämään. Nyt jätin suosiolla lelun ja kiertämisen pois ja tehtiin ihan pelkästään namin avulla. Saatiin joitain onnistumisia, mutta ei kovin vauhdikkaita tai varmoja. Jatkamme siis tästä…

Lopuksi tehtiin vielä niitä mitä osataan hyvin, että molemmille jää hyvä mieli treeneistä eli ”kun käsi vaihtuu, suunta vaihtuu ”-harjoitusta pari kertaa ja sitten ihan perussuoraa. Ensin yritin perussuoraa ilman targettia. Kävi miten useimmiten käy, eli Hui kääntyy ekan hypyn jälkeen minua kohti. Laitoin targetin ja hieman hetsasin ja nyt mentiin täysiä molemmat hypyt. Tein pari toistoa targetin avulla ja sitten väliin yhden ilman targettia. Sujui hyvin. Ja viimeinen veto vielä targetin kanssa. Näköjään vaan pitää tehdä niin että target on vielä paikoillaan ainakin 80%:sti toistoissa ja välillä vain ottaa sen pois.

Mutta treeneistä jäi lopulta varsin onnistunut fiilis, kun Hui paineli loppusuorat sen verran haipakkaa. Mielestäni aikaisemmin se ei ole tolla ”raivolla” mennyt. Se on myös alkanut reagoimaan alkuhetsaukseeni. Hyvä, hyvä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: