Hakkilan Hallilla 8.11.2011

Tiistai-illan Hakkilan vuoro oli jälleen illalla, klo 21.30-22.30. Lähdettiin Huin ja Chadin kanssa taas liikkeelle. Nämä taitaakin olla viimeiset treenit tältä viikolta Halleilla. Huin kanssa harjoitellaan ehkä kotipihalla vielä takaaleikkauksia, mutta Chad on levossa näiden treenien jälkeen lauantain kisoihin asti. Sillä kun on jo kolme peräkkäistä aksapäivää takana.

Chadin kanssa jatkettiin maanantain valssiharjoituksella. Lähinnähän tuo harjoitus on minua varten, sillä Chad kyllä osaa valssata, Sini ei. Tosin Chadin osuus harjoituksessa on se että se ottaa merkkaamani hypyn vaikka liikkuisin pois toiseen suuntaan ennen kuin se on lähtenyt ponnistamaan ja että se oppii tekemään vauhdissa tiukan, pienen käännöksen. Saatiin eilen molemmat muutama onnistunut veto. Mä lähdin melkein riittävän aikaisin liikkeelle ja Chad hyppäsi nätisti siivekkeen taakse. Käytin joissain vedoissa lelua apuna, joka auttoi Chadiä lukitsemaan hypyn ja arvioimaan laskeutumispaikkaa. Mulle se vastaavasti antoi rohkeutta lähteä liikkelle aikaisemmin.

Huin kanssa tehtiin takaaleikkausharjoituksia. Hui kääntyi hyvin kun leikkasin oikealle, mutta kun leikkasin vasemmalle se pyörähti hypyn takana. Luultavasti leikkasin liian myöhään vasemmalle mennessä. Harmittavasti videoeditori alkoi nikottelemaan eikä suostunut tekemään Huin videoon hidastuksia toiseen klippiin joten en saanut näkyville kuinka myöhään oikeen leikkasin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: