BATn kisat 19.11.2011 (Chad)

Lauantaina 19.11.2011 oli vuorossa BAT:n omat kisat Hyvinkäällä. Ensin olin kuutisen tuntia kisatyöntekijänä ja sen jälkeen vasta päästiin valmistautumaan omiin startteihin. Chad odotteli tuon ajan häkissään. Joten kumpikaan meistä ei ollut parhaassa mahdollisessa vireessä. Eka startti kaatui heti kolmosesteelle kun lähdin liian aikaisin liikkeelle putken suulta. Ja kepeillä tuli JÄLLEEN sisäänmenovirhe!

Toka rata oli aavistuksen parempi. Karmeaa varmistusvientiä ja kädessä pitämistä. Rumia kaaria ja hidasta menoa. Saatiin kuin saatiinkin kuitenkin LUVA sijoittuen 4:ksi. Itse rataan en kuitenkaan ollut tyytyväinen. Siinä olisi ollut monta kohtaa jotka olisi voinut ohjata aivan toisin. Harmitti myös että hannasin tuon alun. Jos olisin tehnyt sen kuin treeneissä olisi fiilis varmaan radasta ollut aivan eri. Mutta ei… sorruin taas tuohon varmisteluun.

Aika ja etenemäkään ei ollut mitään huippuja. Tällaisilla ajoilla ei kolmosissa loisteta. 😦
Hävittiin nopeimmalle koiralle 4,91 sekuntia. Etenemämme oli vain 3,77 m/s

Tämä kuvio siis treeniin, jotta sen uskaltaa tehdä seuraavissa kisoissa sitten niin kuin ollaan harjoiteltu, eli käsien vaihdoilla. Lähinnä siis numerot 1-3. Ja pituuden tilalla pitää harjoitella niin hypyllä, muurilla kuin renkaallakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: