Viimeaikaisia treenejä Chadin kanssa

Flunssani on vihdoin alkanut hellittämään. Taitaa olla ensimmäinen viikko kun en enää yski ja niistä jatkuvasti. Kuumetta ei ole ollut enää noin viikkoon. Toivottavasti tämä olisi tässä ja päästäisiin hiljalleen jo normi treenirytmiinkin.

Chadin kanssa ollaan oltu kolmissa treeneissä kahden viime viikon aikana. Savikon treenit ovat jälleen alkaneet ja otettiin yhden ystäväni kanssa puokkiin yksi savikon 8 kerran kurssi. Chadin kanssa oltiin paikalla 3. ja 10.12. Jostain syystä Savikon treenit menee meillä aina kauheaksi säätämiseksi. Nyt ei ole kummastakaan treenikerrasta videota.

Viime treeneistä (10.12) jäi käteen suoran putken ”pimeän pään” haku. Sitä Chad ei lähtenyt hakemaan, ei ollenkaan. Myös keppien loppuun pujottelussa oli ongelmia, kun kepit päättyivät ”seinään”.

2.12 oltiin Niinun treeneissä tuuraajana. Ko. rata meni yllättävän hyvin. Huomasin jälleen kerran, että Chad ei lähde vetoihin kovin hyvin. Vierelle tulo on sille myös vaikeaa. Vaan se mielellään pitäisi pienen ”hajuraon”. Tätä pitäisi selvästi alkaa vahvistamaan. Tekniikkatreeninä oli päällejuoksu joka sujui moitteettomasti, hyvällä sivuetäisyydelläkin tehtynä. Niinu kehui Chadin kontakteja.

Toivottavasti oma hallimme nyt valmistuisi viimeisen aikataulun mukaan ja päästäisiin jo vuoden vaihteen jälkeen treenaamaan niin ryhmässä kuin vapaatreeneissäkin uudessa, lämpimässä hallissa. Saisi taas ryhtiä tähän treenaamiseen. OIen miettinyt vuoden vaihteen kisojakin, kannattaako niihin nyt ilmoittautua, kun ei ole kovin paljon päästy edes treenaamaan… täytyy pohtia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: