Huin “alkeiskurssi” on nyt saatu päätökseen

Alkuperäisenä tavoitteenani oli että tämän vuoden aikana saataisiin hanskaan Huin kanssa pohjatyö eli ohjaavan käden seuraaminen, estehakuisuuden aloittaminen, irtoamista ja osa esteistä opittaisiin. Nämä kaikki on nyt saavutettu ja voimme hiljalleen alkaa siirtymään treenisuunnitelmassamme eteenpäin.

Tein koostevideon Huin matkasta agilitykoiraksi, ensimmäisestä vaiheesta. Sen ns. alkeiskurssista. Video on siis kooste siitä mitä ollaan opeteltu kuluneen vuoden aikana (touko-joulukuu). Matkamme on kuitenkin vasta alussa, mutta pääsemme siirtymään hiljalleen jo alkeisjatkoharjoituksiin. Emme hirveästi tule opettelemaan uutta, vaan vahistamme edelleen näitä asioita mitä ollaan nyt opeteltu: Suorat ja helpot ratapätkät tulevat siis kuulumaan edelleen ohjelmistoon, vahvistetaan niitä tekniikoita mitä tähän mennessä ollaan opeteltu. Irrotellaan ja luetaan rataa lisää. Esteitä ei toistaiseksi opetella enempää vaan kepit tulevat mukaan sitten keväällä-kesällä ja rimatkin saavat aluksi pysytellä matalina. Uutena asiana tulee hyppytekniikkaharjoitukset ja tavoitteena olisi että viimeistään kun uuteen halliimme pääsemme treenaamaan alkaisimme tekemään vähintään 2-3 hyppytekniikkaharjoitusta kuukaudessa.

Samalla kun Hui alkaa tekemään hyppytekniikoita, niin myös Chad saa tehdä niitä. Sen kanssa pitäisi alkaa hiljalleen harjoittelemaan myös niitä 65-sentin hyppyjä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: