BAT Treenit 17.1.2012

Chadin omalla viikkotreenivuorolla oli kouluttajana Marika Nuikka. Marika oli tehnyt mukavan radan, jossa oli muutama kikka mukana. Harmittavasti radan takanurkka (rengas-hyppy edestä) oli maxille vain hieman liian nafti ja meille se kohta koitui ”murheen kryyniksi”. Muuten rata meni ihan ok. Video kertokoot loput.

Chadin treeniryhmän jälkeen treenattiin Huin kanssa samaa rataa pätkissä. Tehtiin ensin alun neljä ensimmäistä estettä jossa opeteltiin uutta kuviota niisto-valssi. Niistossa saan vaan olla todella, todella ripeä tuon penikan kanssa, muuten se tulee jaloille.

Sen jälkeen tehtiin 6-9 suoraa josta Hui kurvasi suorilta vartaloin myös esteet 10-11 ja keinu päätyi lentokeinuksi. Mutta keinukammot tai mitkä lie on jo voitettuja ja tehtiin keinu sitten pari kertaa ihan nätisti uusiksi.

Sen jälkeen kokeiltiin vielä kuviota 12-15. Putken pimeään kulmaan lähetys onnistui pari kertaa keinulta, mutta muuten hui jäi vaan pyörimään putken eteen että minne. Tätä kuviota täytyy ehdottomasti vielä harjoitella paljon. 13 putki lähetys vastaavasti onnistui hienosti U-putken päästä ja tuli nätisti perään putken edessä leikkaamalla. Mutta sitten taas tuli esille että estehakuisuutta nimenomaan noissa ”hieman vinossa” olevissa esteissä on petrattavaa, sillä rengas ei löytynyt 14-hypyn jälkeen vaan pikkuherra kääntyi kohti minua.

Rataa tehdessämme irtoaminen ei ole vielä toivottavalla tasolla, yksittäisenä suorituksena irtoaminen on jo varsin mallikasta. Mutta mä olen niiiiiiin kusessa ton pikkupojan vauhdin kanssa.

Keskiviikon ulkoiluja

Keskiviikko olikin meille sitten vapaapäivä ja käytiin vain ulkoilemassa. Kuviakin tuli otettua ja ne on ladattu kuvagalleriaamme

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: