BAT Viikkotreenit 13.3.2012, KILP2 (Chad)

Eilen oli innostavat BAT Viikkotreenit, kun meitä oli kouluttamassa Marjo Hytönen.
Ensimmäisen kerran törmäsin kouluttajaan joka aidosti ymmärsi miksi olen kouluttanut koiriani niin kuin olen ja mitä toivon omalta ohjaukseltani. Tällä kertaa saatiin paljon vinkkejää linjauksiin, lähetyksiin. Ja toisena puolena sitten oli Marjon kehut Chadistä ja sen osaamistasosta. Marjo piti Chadiä teknisesti hyvin taitavana koirana, joka on opetettu äärimmäisen hyvin ja tarkasti. Esim käsienvaihdon merkitys ja niiden ymmärtäminen sai Marjolta paljon hämmästynyttä ihailua. Marjo tuumasi että taisi olla ensimmäinen koira joka oikeasti reagoi noi hyvin, oikeaikaisesti ja ”oikein” vastakädellä tehtyyn työntöön koiran kuolleessa kulmassa olevalle hypylle.
Pitihän sitä hieman röyhistää rintaa siinä vaiheessa. 🙂

Olin ostanut Huille myös tuosta ryhmästä tuurauspaikan, mutta rata oli sen verran haasteellinen niin ajattelin että en tee sitä Huin kanssa joten menimmekin Chadin kanssa radan kahdesti. Ekalla kerralla saimme perinteisen 15 min koulutuksen. Mutta sitten kun olimme ryhmässä myös viimeisiä niin muut ryhmäläisemme jo lähtivät kotiin ja jäätiin Marjon kanssa kahdestaan kentälle. Saimme Chadin kanssa puolentunnin yksityistunnin. Eikä haitannut vaikka kotia pääsi vasta yhdentoista aikaa… eli tuntia myöhemmin kuin normaalisti.

Mukavat treenit!

Marjon sanoin, ”Ootteko te vähän mestareita!”,  lähdemme hyvillä mielin kohti viikonlopun ensimmäisiä kolmosluokan karkeloitamme.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: