BAT Kilpailut 25.3.2012 (Chad)

Toiset 3-luokan kisat takana. Seuran omat kisat, joissa tuomarina Esa Muotka. Radat ei olleet kauheen hyvin meille sopivia. A-rata meni ihan rillutteluksi ja päättyi ennen kuin ehti edes alkaakaan kunnolla. Tultiin kesken pois. B-radalle sain paremmin oman vireen paikoilleen, mutta vielä siinä on tekemistä että saa sen optimaalisen suoritusvirheen itselleen ja sitä kautta myös koiralle. Miksi se onkin niin vaikeaa.

B-rata sujui tahmean kohtalaisesti aina yli puolen väliin, jonka jälkeen ensimmäinen naksahdus tuli pituuden takaaleikkauksella (chad kääntyi liian tiukasti ja ennen aikaisesti) ja heti perään keppien sisäänmenovirhe. Aikaa paloi noissa virheissä ja niiden korjaamisessa yli 8 sekuntia ja suoritusaikamme oli 50,72. Yliaikaa tuli 3,72 ja etenemämme oli vaivaiset 3,33 m/s.

Sitten jos mennään tähän jossittelu moodiin. Jos virheitä ei olisi ollut suoritusaikamme olisi ollut videolta laskettuna 42,05 sek eli etenemä tuolloin 4,02 m/sek. Joka sekään ei kovin hyvä. Voittaja teki radan aikaan 38,28 sek (etenemä 4,41 m/s)

Treenilistalle näistä kisoista meni ainakin kepit, niin että ne alkaa ja päättyy seinästä sekä pituuden takaaleikkaus. Oma ohjaus oli varovaisen varmistelevaa, josta pitäisi oikeasti päästä eroon, koska Chad ei sillä tavalla pysty antamaan kaikkeansa. Ei vauhdin eikä teknisen osaamisensa suhteen.

Pääsiäisenä sitten uudelleen. Yksi viikonloppu siis väliin ja aika treenata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: