Hui pujottelee kuusi keppiä ilman ohjureita 28.3.2012

Totta se on, vaikka itse vielä hämmästelenkin asiaa. Hui pujotteli kolmannella treenikerralla kuusi keppiä, ilman ohjureita. Molemmin puolin. ”Oikeaa” puolta herra kykeni tekemään jopa esteiden kautta. Tässä tulosvideo

Ja sitten jos lähdetään purkamaan ko. päivän treeniä alusta alkaen. Teimme päivän aikana kaksi 7 minuutin sessiota. Aloitimme siitä mihin jäimme eilen eli ilman esteitä, ohjureiden kanssa kuusi hyppyä. Pari toistoa tätä. Kun sujui mallikkaasti lisäsin mukaan hypyn ja sekin sujui joten rohkeesti saman tien mukaan putki+hyppy. Nekin sujuivat ja Hui haki hyvin kepeille itsenäisesti. Joten aika ottaa ohjureita pois. Otin ensin kaksi keskimmäistä. Alussa pari vetoa oli hieman haparoivia, mutta sitten lähti kulkemaan. Kerrattiin edellistä vaihetta kerran eli otettiin mukaan hyppy jonka jälkeen suoraan vaan vika ohjuri myös pois. Sen jälkeen saman tien putkeen ja sieltä hypyn kautta kepeille. Vika väli jäi tekemättä. Uusi yritys ja nyt puhtaasti. Tämän jälkeen tuli pari tiplua vikassa välissä. En enää palkannut vaan vaadin kaikki kuusi jonka jälkeen homma taas alkoi pelittämään.

Ja vika ohjuri myös saman tien pois. Siinä se sitten oli: kuusi keppiä putken ja hypyn kautta suoritettuna! Ekan session loppuajan teimme kuutta keppiä oikealta puolelta

Tauon jälkeen aloitimme siitä mihin jäimme ekassa sessiossa ja otimme mukaan pientä radanpätkää ennen keppejä. Koska homma toimi kuin junan vessa laitoin ohjurit takaisin, sillä nyt oli aika alkaa tekemään nurjaa puolta. Vein taas aluksi pari kertaa kädestä palkaten. Nopeasti Hui pääsi juonesta kiinni. Hyppy ja kepit ohjureiden kanssa mukaan. Tätä jauhettiin jokusen kerran, että saatiin siihen varmuutta. Sen jälkeen jälleen keskimmäiset ohjurit pois. Hyppy + kepit kuviota jälleen kerran nurjalta ja kerran oikealta. Sitten vaan vikat ohjurit pois ja tekemään nurjaa puolta ilman ohjureita.

Tämä riitti tällä kertaa. Nurjaa puolta pitää vielä vahvistaa. Siinä ei päästy niin pitkälle kuin oikean puolen kanssa ollaan menossa. Mutta aika hyvä saavutus, vaikka itse sanonkin: kolme treenikertaa, sisältäen viisi 5 minuutin sessiota ja kuusikeppiä sujuu ilman ohjureita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: