BAT Viikkotreenit 17.4.2012

Työt haittaa tällä hetkellä pahasti harrastamista ja myös vaikuttaa blogin ylläpitoon. Tuntuu, että ei oikein ehdi eikä jaksa kirjoitella mitään treeneistä. Huomaan, että monta päivitystä puuttuu. Noh yritän ainakin videot laittaa esille, sillä ollaan kyllä viikottain käyty treenailemassa: enimmäkseen viikkotreeneissä, vähemmän ”itseksemme”. Harmi sinänsä että nyt ei ole ollut vapaa-aikaa vapaatreeneille, sillä molempien poikien treenilista vain kasvaa kasvamistaan.

Eilen BAT viikkotreenejä oli pitämässä Jade Erkko. Jade oli tehnyt mukavan, vauhtiradan, jossa pääsi koirat irrottelemaan.

Chad oli tapaansa taitava ja saikin paljon kiitosta Jadelta teknisestä osaamisestaan. Tosin herran kanssa käytiin hieman keskustelua vippauksesta ja poispäinkäännöksestä, sillä molemmissa Chad kyllä kiersi esteen, mutta lähti hyppäämään toiseen suuntaan. Ei siis kääntynyt hypyssä minua kohti vaan minusta poispäin. Oltiin Jaden kanssa molemmat vähän haaviauki että miten se nyt noi tota lukee. Huillekaan Vippaus ei toiminut radalla, mutta sitä vastoin poispäinkäännös erinomaisesti. Saksalainen toimi molemmilla.

Chad oli hyvin varma kepeillä ja Huikin teki hyvin 12-keppiä. Vaatii toki vielä että olen lähempänä sitä kuin mitä minun tarvitsee olla Chadin kanssa. Se näin lyhyesti treeneistä, videot kertokoot loput.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: