Hau Open 24.6.2013

maanantai-iltana juostiin kesän ensimmäinen Hau Open. Molemmat pojat on ilmoitettu oman tasoluokkansa kumpaankin kilpailuun. Joten Purinalla tulee vietettyä neljä arki-iltaa näin tässä kesä-heinäkuun vaihteessa. Eilen oli ensimmäinen ilta, ykkösten ilta. Huita ohjasti tällä kertaa lainaohjaaja, seurakaverini Panu. Hui ja Panu ehtivät treenaamaan kahdesti ennen kisoja. Pieniä ”tulkintaeroja” lukuunottamatta poikien meno oli oikein mukavaa katseltavaa.

Itse juoksin samat radat Chadin kanssa. Ensimmäisen radan tuomaroi Esa Muotka ja tuolla radalla minusta tuntui että saatiin Chadin kanssa kunnon flow aikaseksi radalla. Tosin harmittavasti yhden vikan hypyn unohdin vauhdin hurmassani (tein monenmonta persjättöä radalla, wohoo!) kertoa Chadille, ja ohihan se siitä tuli. Mutta kaikenkaikkiaan ko radan jälkeen oli superfiilis. Meno tuntui siltä helpolta ja kevyeltä, mitä se on viime aikoina tuntunut Chadin kanssa treeneissäkin.

Toiselta radalta, Anne Saviojan radalta myöhästyin rataantutustumisesta. Ja ehdin tutustua rataan vain pari minuuttia. Ei ihan ihanteelliset lähtökohdat lähteä radalle. Myöhästyminen näkyi myös ratasuorituksessa. Flow oli tällä kerta vähän takkuista, tökkivää ja pysähtelevää. Mutta hyvin Chadimäni sen veteli menemään.

Keskiviikkona sitten Chadin kanssa virallisiin kolmosiin, jälleen kaksi rataa. Hui taitaa keskiviikkona jäädä kotiin, sillä se menee tänään tuuraaman Chadiä viikotreeneihin ja viikonloppuna pikkuherra saa juosta minun kanssani kolme ykkösten rataa Tuusulassa, JAUn kisoissa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: