HHD 4/17/2013 rataa Distance tyyliin

Lähdettiin Chadin ja Lennin kanssa vapaatreenaamaan sunnuntai aamupäivällä. Hui jäikin yllättäen kotiin, sillä se taas lusmuili autoon tuloa lähdön hetkellä. Niin mulla menikin sen kanssa pinna ja totesin että okei, jos et kerran tule autoon ripeästi niin jäät sitten kotiin. Katsotaan tullaanko seuraavalla kerralla ripeämmin. Hui ei siis oikeestaan pidä autoilusta, ei ollenkaan. Nuorena se voi autossa pahoin, nykyisin ei juurikaan.

Radaksi olin valinnut jälleen kerran Ann Croftin viikkoharjoituksia. Tämän kertainen harjoitus on jo parin viikon takaa, mutta me ei olla sitä aikaisemmin tehty. Tehtiin rata distance tyyliin. Ja treenien jälkeen mietin että koskahan mä uskallan oikeesti ohjata (ainakin Chadia) noin kisoissakin, enkä vaan juoksisi pääpunasena esteeltä esteelle.

Lenni teki samaa rataa, mutta pienissä pätkissä. Yllättän alku (2 ensimmäistä estettä) olikin vaikeat kun lähtö oli hieman vinossa. Tarvittiin monta toistoa, ennen kuin meni joten kuten tajuntaan että sieltä voi tulla molempien esteiden yli vaikka mutsi ei olekaan suorassa linjassa vastassa 🙂 Sitten harjoiteltiin 4-putken jälkeisiä hyppyjä itsenäisesti hakien. Siinä kävi pieni ”onnettomuus” ja Lenni kolautti itseään hieman rimaan (ts. rima putosi) jonka huomasin häirinneen sitä. Hetken aikaa haettiin taas vaan hyvää mieltä jonka jälkeen päästiin harjoitteleman radan päädyssä olevaa niisto-välistäveto harjoitusta. Lopuksi juostiin vielä puomi targetin avulla pari kertaa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: