Ojangon SM Epikset 15.6.2011 (Chad)

Lähdettiin Chadin kanssa Ojangon SM Epiksiin keskiviikkoillan ratoksi. Makseissa otettiin vain yksi startti kun yritän opettaa itseäni siihen että on vain yksi mahdollisuus ja sillä pitää onnistua. Mutta koska maksien rata meni sen verran reisille niin piti mennä sitten kuitenkin vielä medeihin ulkopuolisena mukaan. Ihan hyvä että menin, saatiin ihan hyvä loppufiilis. Sain itseni pidettyä kurissa esteelle 15 asti, mutta sitten kepeillä meni rytmi sekaisin ja loppurata hajos käsille useammassa kohdassa.

Rata oli varsin pitkä, noin 250 metriä ja siinä oli 27 estettä. Jotka muistin kaikki! 🙂 Medien radalla asenne oli myös kohdillaan ja vein tarkasti ja vaativasti (sinne 15:sta esteelle asti). Chad selvästi tarvitsee tollasta napakkuutta radoille. Saa siis viedä kuin terrieriä veisi.

Vaikka Chad tuntui radalla hitaalta niin ei se nyt kauhean hidas ollut. Suoritus aikamme oli 87,20. Ihanneaika oli siis 74 sekuntia. Johon harva koirakko ehti, niin makseissa kuin medeissäkään. Meillä tärväytyi aikaa kuitenkin hitaisiin kontakteihin, putken ohitukseen ja yhden hypyn ”hinkkaamiseen”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: