Kolmosten radat korkattu

Lähdettiin Chadin kanssa Hyvinkäälle kisaamaan ja korkkaamaan kolmosten radat. Olin ottanut kaikki kolme rataa. Tuomarina oli Leena Rantamäki-Lahtinen. Radat olivat mukavan helppoja, kaikki. Mukavaa sinänsä että saatiin näin pehmeä lasku kolmosiin.

Ensimmäinen rata oli ihan täyttä kaaosta. Onneksi sitä ei myöskään kukaan kuvannut! Chad vei muo ihan kuus-nolla. Ja Chad myös liukasteli todella paljon, eikä saanut suhteutettua liikkumistaan alustaan. Leikkasin radalla mm. renkaan takana jolloin Chadin kokoaminen renkaalle päättyi lipsahdukseen ja Chad päätyi rengasta päin sen verran kovalla vauhdilla, että rengas siirtyi pari metriä eteenpäin. 😦 Onneksi torstaina on herralla fyssari.

Kakkosradalle, agiradalle, lähtiessäni tunsin jo rataantutustumisessa että nyt mun fiilis on oikea. Sen tunteen vaan tunsi. Lähdinkin radalle hyvällä fiiliksellä. Chad tuntui hitaalta ja videoltakin näkee (videon eka rata) kuinka Chad hieman varoo alustaa. Harmittavasti Chad liukastui Keinun jälkeisen hypyn alastulossa, jolloin rima tipahti. Muuten puhdas rata. Oma juoksu tuntui hyvältä, mutta Chad vastaavasti hitaalta. Joten oli aika yllätys että alitimme ihanne ajan jopa -9,70 sekunnilla ja etenemämme oli peräti  4,58 m/s eli melkein sekunnin nopeampaa mihin olen aikaisemmin tottunut.

Hyppyradalla sitten etenemämme nousi peräti noin 5 m/s (videolta laskettuna). Eli vauhtitreenit on tuottaneet tulosta! Ja pian voin alkaa oikeasti haaveilemaan siitä, että meidän vauhti riittää tulevaisuudessa myös kärkien vauhtiin. Näkisin, että vauhtiamme on vielä mahdollista kiristääkin. Ainakin näillä radoilla olisi saanut sekuntteja pois ajoista jos alusta ei olisi ollut niin paska ja toisaalta hyppärillä varsinkin kaikki ohjaukseni olisi olleet ajoissa.

Hyppäri päättyi meillä hylkyyn, kun en uskaltanut ensimmäisen radan rengasepisodin jälkeen kääntää Chadiä ennen rengasta, joten olkapääkäännös tuli liian myöhään (renkaan jälkeen) ja sinnehän se meni: putken väärään päähän. Loppurata meni ihan ok, hienolla irtoamisella putkeen. Sieltä tullessaan unohdin vauhdin huumassa antaa välistävetokäskyn, joten vika kääntyminen meni pitkäksi. Chad korjasi kuitenkin hyvin.

Olisi ollut mielenkiintoista testata ko. ratapätkää olisiko Chad kestänyt sen että putkeen lähetyksen jälkeen olisin lähtenytkin juoksemaan kohti maalia ja kutsunut sitä vain tulemaan: olisinko ehtinyt niistämään kolmanneksi vikan hypyn taakse? Olisiko Chad tullut koko suoran, suorittaen kaikki esteet? Täytyy joskus oikeesti testata. Sillä tossa olisin saanut varmasti vauhdin ihan eri lukemiin kuin se nyt oli, vaikka nytkin ko. pätkä sujui ihan mallikkaasti.

Oli loppujen lopuksi ihan mukavaa kisata. Odotan mielenkiinnolla ensi viikonlopun ratoja Vuokkoset Areenalla. Silloin meillä onkin edessä vain kaksi agirataa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: